Canan Öner Erol Muhayyer Muhabbetler

17:12:00

Kadınların kendi gücünü görmeleri ve onlara ışık olacak bir kitap Muhayyer Muhabbetler. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak hazırlanmış 8 tane röportajdan oluşuyor. 

Sekiz kadın kendi alanlarında uzman nitelikli kadınlar. Röportajları okurken keyif aldım. Bilmediğim konular hakkında bilgiler öğrendim ve bu kitabı okuduktan sonra kadınların gücüne bir kere daha şahit oldum. 

Usta tiyatro oyuncuları Defne Yalnız ve Ayla Algan ile, Türkiye siyasetinde tartışılan isimlerden olan Doğu Perinçek'in eşi Şule Perinçek ile, Cemiyet dünyasında saygın bir yeri olan stil danışmanı ve yazar Oya Germen ile, Psikoloji denilince çoğu kişinin tanıdığı cesur kalemlerden biri olan İlkim Öz ile, Beyaz Saray'da iletişim danışmanı olan kendi markasını yaratmış yazar Laura Schwartz ile, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu olan Aynur Tümen ve Araştırmacı, tarihçi, yazar olan İlknur Bektaş ile yapılmış birbirinden ilginç ve güzel sekiz röportaj.

Onlara başarıları hakkında, yaptıkları işler hakkında, "kadın olmak" ile ilgili sorular ; aşkın ne olduğunu onların gözünden bakacağınız yanıtlar kısacası onlar hakkında yapılmış sizde tebessüm oluşturacak söyleyişiler okuyacaksınız. 

Bu kitabı okuduğunuzda "kadın olmak" ne demek olduğunu bir kere daha hatırlayacaksınız. Eğer üstünüze toprak attıysanız o toprakları kendi üstünüzden çekmenin zamanı gelmedi mi? Kadın Olmak, yaşamın güzelliğini okuyarak hissetmenizi istiyorum.

Kadınların sesleri her zaman kendini belli ederek çıkmalı ve yaptıkları başarılar herkes tarafında duyulmalı.

Bu kitapta biraz ben biraz sen biraz biz ve biraz da herkes var. 

Kendi gücünü kendi mutluluğunu bulmaya hazır mısın?

Bu kitabı herkesin okumasını öneririm. Yaşam bir kere daha sahneye çıkarak kendini kadınlara göstermek için hazır. Sen neyi bekliyorsun?

"Dış görünüşünüzle karşılanır, bilgilerle uğurlanırsınız...
Duruşunuz, seçtiğiniz kelimeler, Gülümsemeniz, Yaydığınız enerji size bir kimlik verecektir..
İnsanın bütünü ile paketi güzel olmalıdır... Ambalajının göz alması değil, içinde ne olduğudur kıymetli olan."

"İnsan her zaman kendisini doğru ifade edemiyor ne yazık ki.. Çok yakınımızda olanlar bile sizi anlamıyorlar bazen... Ya da biz onları anlayamıyoruz."

"Çözüm: Düşüncelerin gücünde.. Yanlış bilgilerle yönlendirdiğimiz düşüncelerimizi, doğru düşüncelerle değiştirmeye başladığımızda gerisi çorap söküğü gibi geliyor..."

"Aynı fikirde olmasanda başka insanları dinleyebilir ve onlardan öğrenebilirsin."

"Eğer siz söylediğiniz gibi yaşamıyorsanız doğru bir şey söylemiyorsunuzdur."




You Might Also Like

6 yorum

  1. Kitap yorumu için teşekkürler😊

    YanıtlaSil
  2. Bugüne yaraşır bir kitap. Bakacağım :)

    YanıtlaSil
  3. Tam gününde^^ Bu tarz kitapların daha çok çıkmasını isterim, çok başarılı annenlerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz var.^^ Emeğine sağlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum bu tarz kitaplar daha çok çıkmalı :)

      Sil