Shannah Kennedy Lyndall Mitchell Shine Mutlu Bir Hayatın 20 Sırrı

20:32:00

Hayatın koşturmacası, yaşadığınız bazı olaylar sonunda yıkılan umutlarınız, beklentilerinizin istediğiniz gibi sonuçlanmaması gibi bir sürü olumsuzluk sayabilirim buraya. Ancak hayat, olumsuz düşünceler için kısa değil mi? 

Hayatın akışı değişiyor. Bazen istenilmeyen bir yere sürükleniyoruz bazen istediğimiz yerdeyiz. Hiç düşündünüz mü hayata nasıl baktığınızı ? Hayatın size getirdiklerine bir şans verdiniz mi?

Bu el kitabı, hayatınızı nasıl mutlu bir şekilde oluşturacağınızı yirmi maddede anlatıyor. Anlatırken size hayatınızda neler yaptığınızı sorgulatıyor. Bir gününüz nasıl geçiyor? Bir gününüzün etkin ve istediğiniz şekilde olması için yapmanız gerekenleri anlatıyor. Aslında hayatı güzelleştirmenin özünün bizim elimizde olduğunu ve isteklerimizin, hedeflerimizin, yapacaklarımızın, sorumluluklarımızın açık olmasını yani açıklık ilkesine uygun olması gerektiğini dile getiriyor.

"Açıklık çok basit bir kelimedir ve hayattaki motivasyon ve ilhamın çok önemli bir parçasıdır. Kim olduğunuzu, nereye gittiğinizi ve oraya nasıl gitmek istediğinizi bilmek, yükünüzü hafifletir ve yolunuza ışık tutar. hayattaki açıklık, yolcu koltuğundan sürücü koltuğuna geçmenizi, kontrolü ele almanızı ve önünüzdeki fırsatlarla dolu yoldan heyecan duymanızı sağlar."

Peki siz hayatınızı yönlendirmeye hazır mısınız? Sürücü koltuğuna oturup hayatınızı şekillendirmek ister misiniz? 

Hayatınızı şekillendirmek sizin elinizde. Bunu kolay bir şekilde yapmak istiyorum, nasıl yapılacağından emin olamıyorum diye düşünüyorsanız anlaşılır bir dille yazılmış bu kitaba bir şans verebilirsiniz. 

"Hayattaki inanılmaz özgürlük hissini ortaya çıkarmanın bilincinde olun.
Ne yaptığınızı bilincinde olun.
Nasıl yaptığınızın bilincinde olun.
Neden yaptığınızın bilincinde olun."

Bu hayat sizin ve bu hayatı en iyi şekilde yaşamak size bağlı.

"Güçlü yanlarınızı kullanmanızın yeni yollarını bulmak, uzun süreli mutluluğunuzu harekete geçirmenin en iyi yollarından biridir."

"Düşüncelerine dikkat edin kelimelere dönüşür.
Kelimelerinize dikkat edin, eylemlere dönüşür.
Eylemlerinize dikkat edin, alışkanlıklarınıza dönüşür.
Alışkanlıklarınıza dikkat edin, karakterinize dönüşür.
Karakterinize dikkat edin kaderiniz olur."



You Might Also Like

2 yorum

  1. Salon yayınların basımı genel olarak seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de beğendiğim bir yayınevi bu kitabı da güzeldi :)

      Sil