Nazan Demir Bay Virüs

11:30:00

 Bu kitabın yazılma amacı, milyarlarca yıl önce var olan ve hala da varlığını sürdüren virüsler hakkında çocuklara bilgi vermektir. Onlara virüsün ne olduğunu anlatırken aynı zamanda virüse karşı alabilecekleri önlemleri onlara göstererek temizlik alışkanlıklarını oluşturmalarını sağlamak.

Kitap çocuklar için yazıldığından dili sade ve anlaşılır. Kitabı Uzman Eczacı Nazan Demir'i yazması aileler açısından önemli olabilir. Bu konuda bilgi sahibi olan biri tarafından yazıldığını bildiğiniz için çocuklarınıza gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz. 

Covid-19 salgının olduğu bugünlerde çocuklarınıza bu konuda bilgilendirmek için bu kitabı onlara okutabilirsiniz veya okuyabilirsiniz. Bu sayede bilgileneceklerdir.

Virüsler hakkında iki çocuğun araştırma yapması onların dikkatini daha çok çekecektir. Çocuklar genelde bu tarz şeyleri severler. Kitabın içinde resimlerin bulunması sayesinde bu kitabı okurken o resimlere bakarak sizlere sorular sorabilirler.

Bugünlerde dışarı çıkarken neler yapılması gerektiğini, temizlik kurallarını, maske takılmasının önemi gibi birçok konuda bilgi sahibi olacaklar.

Çocuklarınıza bu tarzda bir kitap arıyorsanız bu kitaba bakabilirsiniz. Çocuk kitapları okumaktan hoşlanan yetişkinler de sevecektir.



You Might Also Like

4 yorum