Zeynep Turan 2021 Var Olmak

22:59:00

Burçlara ilginiz varsa, burcunuzun özelliğini taşıdığına inanıyorsanız, haftalık veya aylık burç yorumları okumaktan hoşlanıyorsanız bana göre aradığınız kitap, "2021 Var Olmak."

Kitap ikiye ayrılmış. İlk bölümde her burç için 2021'ın nasıl geçeceğini 12 aya göre anlatmış. İkinci bölümde Dünya ve Türkiye gündeminde 2021'ın nasıl olacağında bahsetmiş. Bu kısmı da 12 aya -her ay için- bölerek açıklamış.

Ben başak burcu olduğum için Burçlar bölümde sadece kendi burcumu okudum. İlk sayfada şöyle bir cümle vardı: "Sizin için Ocak ayının temasında korktuğunuz alanların üzerine gitmek var." Bu cümleyi okuduktan sonra Zeynep Hanım'ın astroloji konusunda tecrübesinin iyi olduğuna karar verdim. Burcun bir özelliğinden ziyade bir durum hakkında bilgi vermesi -bu bilgileri gezegenlerin ve uzayda yaşanacak durumlara göre söylemesi- benim için etkileyiciydi. Gereklilik (-meli,-malı) kiplerini kullanarak bana göre okuyucuyu uyarmak, onu bilgilendirmek istemiş.Gezegenlerin etkisini kendi hayatınızda hissediyorsanız bence bu kitabı severek okuyacaksınız.

İkinci kısımda her ay için uzun uzun yaşanabilecek durumları nedenleri ile açıklamış. Dünya ve Türkiye'nin gündeminde ne olacağını, 2021'nın önemini Zeynep Turan'dan okumak isterseniz kitaba bakabilirsiniz.

Yazarın dili anlaşılırdı. Bu yüzden kitabı okurken sizi yoracağını sanmıyorum.

Bana göre bu kitabı bir anda okumaktan ziyade her ay, o ay ile ilgili bölümleri okuyarak ilerlemeniz. Bu sayede kitabı daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Burçlara veya astrolojiye inancınız yoksa bu kitap size umduğunuzu vermez. Ancak burçlar ile haşır neşirseniz aradığınız kitap bana göre bu.

Astroloji ile ilgiliyseniz bu kitabı severek okuyacağınızı düşünüyorum. 



You Might Also Like

13 yorum

  1. Tüm yıl boyunca başucu kitapları oluyor bu tip kitaplar. Evet son dönemlerde doğum haritama baktırdıktan sonra bayağı ilgi duymaya başladım ama bir yandan da bilmemek insana daha rahat hissettiriyor diye düşünmekten de kendimi alamıyorum. Ben de Hürriyet Kitap'tan Ender Saraç ve Aygül Aydın tarafından hazırlanan 2021 Astroşifa ajandasını almıştım bakalım inşaallah güzellikleriyle gelir yeni yıl :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla 2021 ‘in güzelliklerle gelmesini içtenlikle diliyorum :) Aslında dediğin şey tam ikilem haklısın :)

      Sil
  2. Astrolojiyi severim ama hiç kişisel bir araştırmaya girişmedim. Çok ilgili arkadaşlarım var onlar genelde beni aydınlatıyorlar :)

    YanıtlaSil
  3. pek ilgilenmiyom ama eğlenceli olur yaaa okumak bi bakıyım :)

    YanıtlaSil
  4. Zeynep Turan'ın kitaplarını merak ediyorum.2020'yi kaçırdım ama belki buna bakabilirim😊

    YanıtlaSil
  5. Merhaba

    Bloggerlar olarak telegram grubunda buluştuk, yazılarımızı ordan paylaşıyoruz, daha fazla kişiye ulaşıyoruz. Telegramda kimseye numaranızı vermiyorsunuz zaten google plus grupları gibi düşünün. Grubun adı Blogger Türkiye. Eğer katılırsanız çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba tabi katılmak isterim bana bilgi verirseniz çok sevinirim :)

      Sil
  6. Benim de ilk deneyimim oldu :) okumak istersen umarım seversin :)

    YanıtlaSil
  7. Zeynep Turan olunca akan sular duruyor bende. Almak istiyorum. :)

    YanıtlaSil