Sarah Andersen Herding Cats

10:20:00

 Sarah Andersen'dan okuduğum üçüncü kitabıyla karşınızdayım. Bu kitabın Türkçe'sini bulamadım. Ancak kitabın içinde karikatürler bulunduğu için dil olarak sizi yoracağını sanmıyorum. 

Bu kitabı okurken çok eğleneceksiniz. Ben Sarah Andersen'in kitaplarını, onun yaptığı çizimleri baya seviyorum. Bu arada bu kitabın sonunda kendisinin İnternet veya günümüzün sosyal medyası ile ilgili yorumları da mevcut. Aslında ne yapmak istiyorsanız onu yapma gücünün sizin elinize olduğunu bir kere daha anlayacaksınız. 

Güzel zaman geçireceğinizi garanti ederim.

Sarah Andersen'in kitapları ile ilgili yorumlarım aynı olduğu için okuduğum iki kitabında yaptığım yorumu burada koyacağım:

"Kitapta bir kadının hayata bakış açısını karikatürlerle okuyoruz. Yaşadığı olaylara veya durumlara onun gözüyle bakıp gülüyoruz. Bazı karikatürler o kadar hoşuma gitti ki onlara arada bakar yine gülerim. 

Her sayfada ayrı bir konu işlenmiş, kısa karikatürlerden oluşuyor kitap. Tabi bu kısa karikatürlerin bendeki etkisi derin ve anlamlı. 

Keyifle okuyacağınız hayatınıza renk katacak ve sizi kendi hayatınızı düşündürecek karikatür kitabı."

Bu tarz kitapları seviyorsanız mutlaka bakmalısınız.


Aşağıya benim hoşuma giden karikatürleri bırakıyorum.
























You Might Also Like

4 yorum

  1. aa severim tabii, saool, bunun hardcover print baskısı var mıııı kiiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay hiç bilmiyorum onu ben telefondan okudum ancak ingilizce okudum. Diğer iki kitabını Türkçesi var ancak bu yok sanırım

      Sil
  2. Ahhahaha bayıldım bunaaaaa kesinlikle okuyacağım ellerine sağlık 🌸🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım severek okursun ben baya sevmiştim. ❤️

      Sil