Angela McAllister Cesur Fırfır

21:44:00

 Çocukların  severek okuyacağını düşündüğüm bir kitap Cesur Fırfır. Yardımlaşmanın güzelliğini çocuklarınıza aktarabileceğiniz bir konuyu çok güzel işlenmiş. Size değer veren birini düşünmenin inceliğini Fırfır'ın yaşadıkları ile aktararak sevginin güzelliğini çocuklara aktaracaksınız. Ayrıca cesaretin ne olduğunu, bazen bir şeyleri yapmak için cesaretin önemini çok güzel işlenmiş.

Kitap +4 yaş için uygun.

Gelelim konusuna; 

Fırfır, miniciktir ancak iyi kalpli olması ve aklı ile aslında küçücük olsa bile kalbi ve zihni ile ne kadar büyük olduğunu okuyucuya kanıtlıyor. Bir gün Fırfır ormanda kaybolur ve evini bulamaz ona yardım eden kişi ise bir ayıdır ve onun da yardıma ihtiyacı vardır. İşte Fırfır zekası ile ayı için yapacaklarını okuyacaksınız.

Kitabın içinde resimlerin olması çocukların dikkatini daha çok çekecektir ve bu sayede arkadaşlığı, yardımlaşmanın önemini ve cesaretin bir çok şeyi başardığını fark etmelerini sağlayacaktır. Bir de okuma alışkanlığı kazandırmak istiyorsanız bu kitap güzel bir tercih olabilir.

Resimleri Tiphanie Beeke çizmiştir.

Eğer çocuk kitapları okumaktan hoşlanıyorsanız, çocuklarınız için kitap bakıyorsanız bu kitaba mutlaka bakmanızı öneririm.


You Might Also Like

4 yorum

  1. Çokkkkk teşekkürler bu güzel paylaşım için Fulden. Çocuklarımıza küçük yaşta okumayı sevdirmenin yollarından biri de doğru kitabı seçmektir. 🤗🤚

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Bu tarz kitapların çocuklar için çok güzel ve eğitici olduğunu düşünüyorum. Ellerine sağlık bunu kaydettim bu arada minnoşu da öp benim için 😍😍❤️❤️❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah tabi öperim ❤️ Kesinlikle çocuklara kitap okumalıyız 😌

      Sil