Öykü Atalay Zeynep Kaya Bal Porsuğu

23:41:00

 Kafanızı dağıtmak istiyorsanız ve aşk kitapları okumaktan hoşlanıyorsunuz Balın ve Ateş (Nam-ı Diğer, Bal Porsuğu) sizi bekliyor.

Balın, ünlü bir stil bloggeri, pembe rengine aşık biridir. Veterinerlik bölümünde son sınıf öğrencisidir. Yazın staj yaptığı zaman karşısına Bal Porsuğu isimde olan bir hayvan türü çıkmıştır ve bu hayvan canlı cansız ayırt etmeden her şeye saldıran, obur, korkusuz bir hayvandır. Bu hayvan Balın'ın dikkatini çekmiştir. hayatında ilk kez gördüğü bu hayvan onda hayranlık uyandırmıştır.

Ve son sene gelip çatmıştır. Okulun ilk günü, hayatının belki de en önemli bu gününde Bal Porsuğu hayvanın bütün özelliklerini bünyesinde taşıyan yakışıklı Ateş'i görmesi ile hayatının akışı değişecektir.

Ateş; küfürbaz, insanlarla takılmayı sevmeyen, kızları sadece tek gecelik ilişki olarak gören biridir. 

Birbiri ile alakası olmayan iki insan. Aşk onları birleştirmeye yeterli olacak mıdır?

Konu olarak klasik diyeceğiniz bir kitap. Ancak dil olarak ve bazı komik olayları okumak beni eğlendirdi. Kitabı okurken sanki onların yanındaydım. Geçmişte yaşananların harmanlanması ile şimdinin sunulmasını ben sevdim. Balın'ın komik ve eğlenceli halleri beni eğlendirirken hiç ummadığınız bir şekilde Ateş'in bazı davranışları sizi şaşırırken belki de içindeki kalbin ortaya çıkmasına tanık olacaksınız. Genelde Ateş gibi karakterlerin geçmişinde yaşadıkları şimdilerini etkiliyor. Burada da bu durum geçerliliğini koruyarak kendini belli ediyor. Kitabın içinde ayrıca hayvan sevgisini insanlara aşılayacak bölümler yer almaktadır.

Kitabın içinde argo kelimeler bulunduğu için eğer bu durum sizi rahatsız ediyorsa bu kitabı okuyacaksınız dikkat edin.

Balın'ın kişiliği, beni etkiledi. Sevdiklerine önem veren ve kendini seven ve yaşamın güzelliğini anlayan biri. Ateş'e verdiği değeri ona göstererek biricik Porsuğunu elde etti.

Kafa dağıtmalık benim için keyifle okuduğum bir kitap oldu. Eğer bu tarz kitapları seviyorsanız bakabilirsiniz.

"Kediyle köpek bile birbirine zarar vermezken insan denen dünyanın en iğrenç yaratığı ikisine de zarar verdi."

"Biz kadınlar kendi başımıza da mükemmeliz."






You Might Also Like

2 yorum

  1. Güzel bir kitap senin okuduğun kitaplara bayılıyorum ❤️❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ne mutlu bana o zaman çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️

      Sil