Table For Three (Üç Kişilik Masa)

20:28:00

Hani boş zamanlarda kafa dağıtmalık bir film arıyorum diyorsanız, Romantik Komedi türünde filmler izlemekten hoşlanıyorsanız fazla beklentiye girmeden izlenebilecek bir film Table For Three. 

İzlerken kendinize şunu sorabilirsiniz. Gerçekten hiç kavga etmeyen bir çift var mıdır? Çünkü başrol oyuncumuzun karşısına çıkan sevimli çiftimiz asla kavga etmiyorlar. Yanlış okumadınız hiçbir zaman kavga etmiyorlar. 

Kavga etmekten bahsettiğim şey tartışmıyorlar bile. Sevimli sevimli etrafta dolaşıp etrafa gülücükler saçıyorlar. Peki bu doğal bir ilişki midir?

"Aşk hayatında tam bir beceriksiz olan Scott Teller, sevgilisi tarafından terkedilir. Scott aşk acısını atlatamadan önce aynı zamanda tek arkadaşı olan ev arkadaşı iş için şehir dışına taşınır. Yalnız ve mutsuz kalan Scott kendine yeni ev arkadaşları aramak için ilan verir. Başvuru yapanlar arasında kendine en yakın hissettiği tatlı bir çifte odasını kiralar. Bu tatlı çift Scott'ın aşk hayatına müdahale etmeye başlar ve işler karışır."

Evet bu sevimli çiftimiz Scott'un aşk hayatına karışmaya başlayınca sanki Scott gökten vahiy inmiş gibi onların gerçek yüzlerini görüyor. Tabi bu durum hayatını baya etkiliyor. İşte filmin komik yani bence bu sevimli çiftimiz. 

Ben özellikle kadın karakteri canlandıran oyuncunun yeteceğine bayıldım. İzlerken karşımda sevimli çiftimizin hareketleri sanki yanımda oluyordu. Hani yapışık sülükler tabiri vardır. Bu tabir kesinlikle bu çift için söylenmiş.

Bahsettiğim bu kadın karakteri Sophia Bush canlanıyor. Onun diğer filmlerini ve dizilerine de bakacağım. Gerçekten yetenekli bir oyuncu.




Film 2009 yılı yapımı olup yönetmenliğini Michael Samonek yapmıştır. Başrol oyuncuları; Brandon Routh, Sophia Bush,Jesse Bradford ,Jennifer Morrison'dır.

Dediğim gibi film bana göre kafa dağıtmalık izlerken keyif alacağınız,sizi sıkmayan filmlerden ama fazla beklenti ile izlemeyin.



IMDb puanı: 5.4
Benim puanım: 6.8
Keyifle Seyirler :)

You Might Also Like

10 yorum

  1. Romantik komedi türleri bana göre değil.

    Hiç kavga etmeyen çift mi olur ya vardır onda bir film! :)

    YanıtlaSil
  2. Kafa dağılmaya ihtiyacım olduğunda izleyeceğim. 😊

    YanıtlaSil
  3. Romantik komedi filmlerini severim, listeye alacağım. :)

    YanıtlaSil
  4. Çerez filmleri severim, çok güzel kafa dağıtıyorlar, not alıyorum :))

    YanıtlaSil
  5. Boş zaman değerlendirilebilir o zaman. Teşekkürler 😄

    YanıtlaSil