Un Plan Parfait (Mükemmel Plan)

12:27:00

Kafa dağıtmalık Fransız Romantik Komedi türünde olan film ile karşınızdayım. Sonu klasik denilen ancak izlerken keyif alacağınız bir film. (Ben izlerken bazı sahnelerde güldüm.) Beklentiyi yüksek tutmadan güzel vakit geçirmek için izlenebilir. 

Gelelim filmin konusuna:
"Başarılı bir kariyere sahip olan Isabelle çok sevdiği erkek arkadaşıyla birlikte yaşayan, mutlu bir hayata sahip olan şanslı bir kadındır. Ancak sevgilisiyle bir an önce evlenmek isteyen Isabelle’in büyük bir sorunu vardır. Ailelerini saran ilginç bir lanet nedeniyle ailesindeki herkes ilk evliliklerini boşanmayla sonuçlandırmıştır. Isabelle bu lanetten nasibini almamak için sıra dışı bir plan tasarlayacaktır. "

Peki Isabelle bu lanetten nasıl kurtulmalıdır? Aklına gelen fikir ile harakete geçtiğinde Jean Yves ile yolları kesişir. İşte komedi başlıyor. Bu komedinin içinde özellikle Jean Yves'in iyi niyeti beni çok etkiledi. Sevgisini göstermesi Isabelle için yaptıklarını izlemek yüzümde tatlı bir tebessüm bıraktırdı.



Filmi belkide bu kadar eğlenceli ve sıkılmadan izlememi sağlayan Jean Yves'i canlandıran Dany Boon'un oyunculuğu oldu. Rolünü hakkıyla oynayan oyunculardan biri. Diğer filmlerine de bakacağım. 


Isabelle karakterini ise Diane Kruger canlandırmıştır. Onun da oyunculuğunu beğendim.  Film 2012 yılında gösterime girmiştir. Yönetmeni ise Pascal Chaumeil'dir.






IMDb puanı: 6.3
Benim puanım: 7.5
Keyifle Seyirler. :)

You Might Also Like

2 yorum