Despite The Falling Snow (Düşen Kara Rağmen)

17:19:00


 Romantik filmler izlemeyi seviyorsanız şans verebileceğiniz bir film ile karşınızdayım. Film, 1960'lı yılların Rusya'sında yaşanan aşkı anlatıyor. Soğuk Savaş Döneminde eğer Moskova'da yaşıyorsanız ve Amerikan ajanıysanız  hayat sandınız gibi kolay geçmemektedir.

Amerika için casusluk yapan Katya (Rebecca Ferguson), idealist Rusya'da yaşamaktan memnun olan politikacı Alexander (Sam Reid)  ile tanışmasıyla hayatı değişmeye başlar. İlk başta sadece devlet sırlarını öğrenmek olan bu ilişki bir anda aşka dönüşür ve olaylar zinciri kırılmaya başlar.

30 yıl sonra Alexander yeğeni Lauren ile Katya'nın kayboluşu arkasındaki gerçeği araştırmak için tekrardan Rusya'ya gelir. 



Filmde daha çok romantik öğeler  yer alıyor. Bu yüzden beklentiniz romantik bir film ise sizi tatmin eder ancak beklentiniz tarihin iç içe olması ise beklentinizi fazla tutmamanızı  öneririm.



Film biraz yavaş ilerlese de yaşanan aşkı hissetmeniz ile filmin içine girmeyi başarıyorsunuz. 
Film, Shamim Sarif tarafından yazılan kitaptan uyarlanmış  (eser film ile aynı isme sahip) ve filmin yönetmenliğini de yapmıştır.





Film 2016 yılında çekimleri yapılmıştır. Eğer bu tarz filmleri seviyorsanız size öneririm. Aşkın farklı yüzleri ile karşılaşıyorsunuz.


IMDb puanı: 5.8
Benim puanım: 7.5 
Keyifli Seyirler. :)

You Might Also Like

0 yorum