Tuğba Atıcı Coşar Tadında Aşk Var

19:27:00


Aşkın kapıyı çalması için bazen kötü bir olay yaşanması gerekmektedir. Tıpkı Balım'ın eski ilişkisi gibi.. O ilişkinin sonucu olarak hayatının değişeceğini nereden bilebilirdi? 
Yoruma başlamadan önce kitapta +18 unsurların olduğunu belirtmem gerekiyor. Eseri okumak isterseniz bu durumu bilerek okumalısınız.

Balım için yemek yapmak bir tutku. Bu tutkusunu herkes ile paylaşmayı ve yaptığı yemeklerin beğenilmesi ise onu çok mutlu ediyor. Bu yüzden onun için her şeyin anlamı restoranı ve mutfağı. Buradaki günler ve saatler çok kıymetli. Fakat restoranının elinden alınacağını öğrendiğinde gerçekler suratına çarpıyor. 
Peki o restoranı geri almak için ne yapacaktır, ilk gördüğü günden beri gıcık olduğu bir adamla yemek yarışmasına katılmak. Teklifi mecburen kabul ettiğinde kafasındaki tek soru, bir kaşık suda boğmak istediği bu adamla uyum içerisinde nasıl çalışacaklarıdır.

Kenan, attığı her adımda özgüvenini gösteren yakışıklı birisidir. Aile şirketinde çalışırken aynı zamanda onun için maddi olarak değil ancak manevi olarak çok önemli bir yarışmaya hazırlanıyordur. Balım'ın restoranına gittiği ilk gün yediği yemek için tavsiye verdiğinde Balım onu çoktan kara listeye almıştır. Sonraki buluşmalarında Kenan'a olan nefreti artarken birlikte uyum içerisinde nasıl çalışacaklarını ise zaman gösterecektir. 

"Ben sakin, düzenli ve planlı bir hayatı severdim. Duygularını içine atan biri de olmamıştım hiç ama bunu ifade ediş şeklim de mağara adamı gibi değildi. Ama bu kız, bu kadın beni olduğumdan daha farklı birisine dönüştürüyordu."

Buluşmalar arttıkça sadece mutfakta değil aynı zamanda özel hayatlarında da uyumu bulmaya başlayacaklardır.

Balım, Kenan ile her görüştüğünde kendisini koruduğu kalkanların yavaş yavaş yok olduğunu görmektedir. Kenan ise Balım'ın çekimine kendisini çoktan kaptırmıştır. Kenan'ın Balım'ı olduğu gibi kabul edip sevmesi ile gönlümü çoktan kazandı. Okuduğum her satırda bu sevginin gücünü hissettim. Aynı zamanda Balım'ın çok güçlü bir karakter olması hoşuma gitti.

"Bir şeyi denemeden sevip sevmediğini bilemezsin."

Yüzünüzde bir gülümseme ile okuyacaksınız bu eseri. Sıcak bir aşk hikayesinin anlatılığı filmler gibi sizi içine çekerken aynı zamanda ana karakterlerin duygularını siz yaşıyormuş gibi yaşayacaksınız. Yazarın her bir karakteri incelikle işlediğini düşünüyorum. Özellikle Balım karakterinin kendisini bulma yolculuğunu yarattığı olaylar ile incelikle işlemiş. 

Keyifle okuyacağınız romantik türde bir eser arıyorsanız bu kitaba bir şans verebilirsiniz.


You Might Also Like

0 yorum