Melissa Yıldıran Kendi Sihrini Bulma Defteri

18:08:00

Kitabın ilk sayfasında bizleri; "Bu sihrili defter senin eline geçtiğinde bir büyü başlıyor.  İçindeki sihri keşfetmeye ve kendi özgünlüğünün sihirli dansına katılmaya hazır mısın? Bu defter, iç dünyanın derinliklerinde uyanmak için bekleyen büyülü güçlerin izini sürmeye bir davet." cümleler karşılıyor. Kendi içimizdeki sihri keşfetmek için sunulan bu davette okuyucular için hazırlanmış birçok yazma egzersizleri mevcut.

Bu yazma etkinliklerindeki amaç kişinin kendisini ve amaçlarını daha iyi analiz etmesidir. Bu yüzden bu eser hızlıca değil sindirerek ve yazdıklarınızı düşünerek okumanızı isterim.

Yazarın kimi yerlerde şiirsel kimi yerlerde ise sade bir dil kullanarak kişinin kendi içerisine yolculuk yapmasını sağlamış. Kitabı okurken her bir sayfada kişinin kendisini sevmesini ve kendine olan güvenini arttırmak için kaleme alındığını anlaşılmaktadır.

Kişinin kendi içerisindeki gücü keşfetmesi için olumlama yazılarından da yararlanılmış. Bu yazıları sadece okumak için değil, bana göre hissederek ve hayatınıza empoze ederek okumanız gerekiyor. 

Olumlama yazılarının konu olarak ayrılması ve örneklendirilmesini beğendim. Böylece kendi olumlama cümlelerini daha uygun bir şekilde örneklere bakarak kaleme alabilirsiniz.

"Olumlama yazıları; kendini sevme, kendine güvenme, başarıya inanma, potansiyelinin farkında olma gibi konuları kapsayabilir. Bu yazıları düzenli olarak okumak veya yazmak, olumlu düşünceleri zihnine yerleştirmeye ve bilinçaltını olumlu yönde programlamana yardımcı olur."

Kitapta aynı zamanda element çalışmaları da mevcut. Elementlerin bir kişinin inancı üzerindeki etkisini daha önce düşünmemiştim. Bu yüzden bu bölümleri okumak hoşuma gitti. 

Renklerin insan ruhundaki etkisi, korku, niyet, şükran, hayatını etkileyen kişiler ve daha birçok konuyu barındıran bu eseri kendinize yeniden inanmaya karar verdiğinizde başlangıç için ve türü seviyorsanız okuyabilirsiniz.



You Might Also Like

0 yorum