Hünkar Can Akyüz Kanlı Suretler

19:20:00

Her bir planın ustaca düşünülerek kaleme alındığı polisiye-gerilim türünde yazılmış bir roman ile karşınızdayım. Hayatındaki her şeyi kaydeden bir kişinin yaptıklarına şahit olacağınız bu romanda, iyi ve kötü kavramı ortadan kalkacak.

İyiliği ve kötülüğü belirleyen çizginin bu romanda silik bir gösterge olduğunu kitabın sonlarında daha net bir biçimde anlayacaksınız. Romanda beni etkileyen kısım ise bir kişinin her şeyini kaybedince neler yapabileceğinin en ayrıntılı şekilde göstermesi oldu. Özellikle o bölümlerde enine boyuna düşünülmüş planların uygunlanışını okurken sanki polisiye-gerilim türünde bir film izliyormuşum gibi sayfaları çevirdim. Burada yazarın zekası ve olay örgüsünü ustaca kaleme almasının de etkisi mevcut.

Bu hikayeyi komiser Ali'nin gözünden okuyacaksınız. Başarısız sonuçlanan bir olayın peşindeki izleri takip ederken yaşadığı üzücü bir olay ile hayatı mahvolan Ali'nin yaşadıklarına şahit olacaksınız.

"Çınar içten çürür bilirsin. Çektiğimiz acıyı sadece bizi iyi tanıyanlar ve içimizdekileri görmeye cesaret edenler bilirdi azizim."

Ali ve eşi Aylin'in yaşadığı üzücü olayın onların hayatına etkisini ve görünen ile aslında olan arasındaki o farkı kitabın sonunda fark edeceksiniz.

Kitabı okurken insan ve insanlığın ne olduğunu yeniden sorgulayacaksınız. Bir kişinin kendi çıkarı için nelere yapabildiğini ve bunu yaparken sadece kendisini düşündüğünü gördüğünüzde iğrenecek, suçlu ve suçsuz arasındaki uçurum yavaş yavaş ortadan kalkacak.

"İnsanlar ruhlarıyla yaşayıp karakterleriyle anılırmış."

Paranın egemen olduğu bir dünyada masum olmak zor mudur? 

Sessiz ve sakin yaşamından her şeyini alanlardan intikam almaya yemin etmiş ve bunun için birçok kan dökmüş kişinin buruk hikayesi...

Türü seviyorsanız kitabı inceleyebilirsiniz.



You Might Also Like

0 yorum