Pierre Franckh Rezonans Kanunu

13:29:00

Yaşadığınız hayattan memnun musunuz? Hayalini kurduğunuz olayların kaçı gerçekleşti? Gerçekleşmeyen hedeflerinizin nedenini sorguladınız mı? İşte bu kitapta gerçekleşmeyen hedeflerimizin nedenini daha iyi anlayacaksınız.


Öncelikle bu kitabı sadece okumak için okumanızı istemem. Düşünerek ve kendi hayatınızı yeniden planlayarak okursanız kitaptan daha çok verim alacaksınız.

Bilimsel olarak hayatımızı değiştirebileceğimiz ve istediğimiz yaşamı yaşayabileceğimiz kanıtlandı. Hatta etrafımızdaki yaşamları da etkileyebiliyoruz. Bu kitapa o kanıtların ne zaman ve nasıl meydana geldiğini okurken yazar size kendi hayatınızı da düşünmenizi sağlıyor.

"Araştırmalar, inançlarımızın sadece kendi hayatımızı değil, etrafımızdakilerin hayatını bile etkilediğini göstermektedir. Düşüncemizin ve hislerimizin gücüyle hayatımızda görmek istediğimiz bütün değişimleri gerçekleştirme imkanına sahibiz."

İnancın gücünü her bir sayfada yeniden hatırlayacaksınız. Rezonans Kanunu ile inancınız titreşimler halinde yayıldığını ve benzer inançları kendinize çektiğinizi biliyor muydunuz?
Örneğin kötü bir düşünceye inanınırsanız diğer kötü düşünceler de titreşime uğrayarak sizin hayatınızı etkiyecektir. Rezonans Kanunu'nun en önemli prensibi de "Benzer olan her zaman benzerini çeker."

Kitabı okurken dikkatimi çeken bir diğer konuysa kalbin yaydığı enerji oldu. Beyinden yaklaşık 5000 kat daha fazla enerji ve titreşim yayan kalp, inancımızın en önemli yapı taşı olduğunu ispatlıyor.

"Kalbimiz, tüm inançlarımızı ve hislerimizi elektromanyetik dalgalarla titreşimlere dönüştüren bir araç gibi çalışır."

İşte bu yüzden hedeflerinizin kalpten inandığımız zaman gerçekleşmeye başlayacağını bilmemiz gerekiyor.

"Eğer isteklerimizin gerçekleşebileceğine duygusal olarak ikna olmadan olumlamaları sürekli kendi kendimize tekrar edersek ya da isteklerimizi zihnimizde imgelersek, gerçek duygu merkezimiz olan kalp yerine sadece beynimiz elektromanyetik dalgalar yayacaktır. Kalbimiz ise 5000 kat daha güçlü şekilde dünyaya gerçek inançlarımızı, yani çoğunlukla şüphelerimizi ve korkularımızı yayacaktır. Sonuç açıktır: Sadece tüm kalbimizle inandığımız şeyler tam anlamıyla gerçekleşecektir."

Kitapta pozitif inancı kendimize nasıl uygulayabileceğimizden ve bu uygulamayı yapan kişilerin hayatındaki değişimlerdem de bahsetmiştir. Ben de bazı uygulamaları kendi hedeflerim ve hayatım için not aldım.

"İsteklerimizi ancak tüm gücün dışarıdan bize ulaşmak yerine, içimizden dışarıya yayıldığını anlamaya başladıktan sonra gerçekleştirebiliriz."

Eğer hayatınızın değişmesi gerektiğine inanıyorsanız bu kitaba mutlaka bakmalısınız.




You Might Also Like

0 yorum