Her Şey Mümkün

18:45:00

Bu sefer de bir Türk filminden bahsetmek istiyorum.  Yetkin Dikinciler'in de rol aldığı bu film 2017 yılında vizyona girmiştir.


her şey mümkün ile ilgili görsel sonucu

Ben özellikle Yetkin Dikinciler'in oyunculuğunu beğendiğim için izlemek istedim. Mavi Göz Dev filmindeki oyunculuğu benim gözümde hala bir numara olsa da bu filmde iki karakteri oynamakta da ustalığını sergilemiş.

her şey mümkün ile ilgili görsel sonucu

Gelelim filmin konusuna:
Ünlü iş adamı Selim Bey, sevgilisi ile çıktığı tatilde magazincilere yakalanınca kendini kurtarmak için ona çok benzeyen tesisatçı İbrahim ile anlaşmak için onunla çalışan birini İbrahim'in yanına yollar. 
Aslında sevgilisi ile çıkan kendisi değil de İbrahim olarak gözükmesini sağlar böylece.

her şey mümkün ile ilgili görsel sonucu

Fakat İbrahim'in de zorla evlendiği karısı ve abisi vardır. Bu yüzden de Milli Piyango çıkmış gibi yapıp ortadan kaybolur.
İşte filmin ipleri bu olaydan sonra çözülmeye başlar.

her şey mümkün ile ilgili görsel sonucu

Başrollerinde Yetkin Dikinciler ve Azra Akın'ın yer aldığı romantik-komedi filmin yönetmen koltuğunda Alper Babayağmur oturuyor. Senaryoyu da Babayağmur ile birlikte Ayşe Babayağmur ve Apa Mehmet Şen kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca  Goncagül Sunar, Mehtap Bayrı, Bahtiyar Engin, Kaan Girgin, Bora Sivri ve Haldun Dormen yer alıyor.
her şey mümkün ile ilgili görsel sonucu

Eğer kafanızı dağıtmak istiyorsanız izleyebileceğiniz bir film.

IMDb puanı: 6.6
Benim puanım 8.0
Keyifli Seyirler. :)

You Might Also Like

1 yorum

  1. Barbaroslar Dizisinin Oyuncuları arasına girmiş. Sonunda herkes bu muhteşem oyuncuyu görecek. Yetkin Bey kesinlikle daha iyi yerlerde olması gerekiyor. Adamının sesi bile karizma.

    YanıtlaSil