Mayıs Ayında Okumayı Planladığım Kitaplar 2018

19:12:00

Nisan ayı istediğim gibi geçmedi. Sadece 3 kitap okuyabildim. Bu yüzden mayıs ayında okuyabilmek için 6 kitap seçtim. Finallerim bitince daha rahat kitap okuyabileceğimi düşünüyorum. 

Gelelim nisan ayında okuduğum 3 kitaba:
-Meik Wiking Hygge Danimarkalıların Mutluluk Sırrı
-Jack London Vahşetin Çağrısı
-Fikret Yıldırım Kendine Yabancı

Mayıs ayında okumayı planladığım kitaplar ise;



Jodi Picoult Kız Kardeşim İçin: Nisan ayında okumaya başladığım ancak bitiremediğim kitap. Kitap o kadar güzel ilerliyor ki kesinlikle herkese öneririm. Bu kitabı sevgili @kitap_dostum ile okudum.( İnstagram hesabını yazdım isterseniz bakabilirsiniz.)O çoktan okuyup yorunuma girdi bile. İsterseniz bakabilirsiniz.

İsmail Pişer Benimle Mitoz Bölünür Müsün?: Öncelikle yazarın bana çok güzel dilekleri bu kitabı yolladığı için çok teşekkür ederim. Kitap öykü türünde yazılmış. (incelediğim kadarıyla.) Bakalım beni neler bekliyor?

Hasan Karataş Yıllar Sonra: Geçen ay elime ulaşan kitabı biraz inceleme fırsatı buldum. Kitap hem şiirlerden hem de denemeler ya da hikayelerden oluşuyor. Bu yüzden bende merak uyandırdı.

Hasan Akça Sevmek Sana Benzer: Bu kitap elime ulaşalı bir yıl olmuştur. Bu yüzden bu ay okumam gerektiğini düşünüp listeye ekledim.

Ruhi Konak Biçimsiz Aşk: Lakin Yayınevinden gelen bu kitap sınav döneminde okuyabileceğimi düşündüğüm kitaplardan biri olabileceğini düşünüp listeme ekledim.

Nazım Hikmet Yatar Bursa Kalesinde: Nazım Hikmet'in şiirlerini okurken kendimi huzurlu ve bir şeyleri yapmam gerektiğini hissediyorum. Bu yüzden o benim için çok değerlidir.

Not: Nazım Hikmet 'den daha önceden okuduğum kitabının yorumunu linkini aşağıya bırakıyorum isterseniz bakabilirsiniz.

https://fuldenufacik.blogspot.com.tr/2015/10/emin-karaca-nazm-hikmet-asklar.html

https://fuldenufacik.blogspot.com.tr/2017/07/muzaffer-ilhan-erdost-uc-sair.html

https://fuldenufacik.blogspot.com.tr/2016/03/nazm-hikmet-835-satr.html

https://fuldenufacik.blogspot.com.tr/2016/11/nazm-hikmet-benerci-kendini-nicin.html

https://fuldenufacik.blogspot.com.tr/2017/06/nazm-hikmet-kuvayi-milliye.html

You Might Also Like

2 yorum