Şubat Ayında Okumayı Planladığım Kitaplar (2018)

18:36:00

Bu seriye geçen ay başladım ve bir çok olumlu mesaj gelince ve istatistiklere baktığımda en çok okunan yazılardan biri olunca ben de devam etmeye karar verdim. 

Öncelikle ocak ayında okuduklarımı yazıp (Seçtiğim kitaplardan kaç tanesini okumuşum hem ona bakalım hem de okuyamadığım kitapları ne zaman okuyacağımdan bahsetmek istedim.) daha sonra da şubat listesini paylaşacağım.

Gelelim ocak ayı okunanlara:

  1. Masa Dergisi Sayı 11
  2. Orhan Veli Kanık La Fontaine’in Masalları
  3. Cemal Süreya Sevda Sözleri
  4. Stefan Zweig Mecburiyet
  5. Leylim Leylim
  6. Osman Balcıgil Yeşil Mürekkep 
  7. Silvan Alpoğuz “babam, krizler ve sen”
  8. Hasan Ali Toptaş Gecenin Gecesi
  9. Swami Budhananda Zihin Kontrolü
  10. İskender Pala Mevlana
Ocak ayı ile ilgili yazımın linkini aşağıya bırakıyorum. İsterseniz bakabilirsiniz.

https://fuldenufacik.blogspot.com.tr/2018/01/ocak-aynda-okumay-planladgm-kitaplar.html

Ocak ayı planımda olan ve benim okuyamadığım dört kitabı mart ayında okumayı düşünüyorum. Mart ayı listemde o dört kitabı tekrardan ekleyeceğim.

Şimdi gelelim şubat ayı listesine:

Bu listeyi etkinlik kitapları, benim acil okumam gerekenler, bana gelen kitaplar şeklinde oluşturdum. Bahsettiğim kitaplardan birlikte okumak istediğiniz kitap varsa bana mail atabilirsiniz ya da yorum yazabilirsiniz.

Şehrin Delikanlısı İkiden Az Birden Fazla: Yazardan okuyacağım ikinci kitabı olacak. Bildiğim kadarıyla Wattped'ten çıkan kitaplardan biri. Bana ilk kitabı da ikinci kitap olan bu kitabı da kitap tanıtımı için yolladılar. En kısa zamanda okuyacağım.

Not: Şehrin Delikanlısı'ndan  daha önceden okuduğum kitabın yorumunun linkini bırakıyorum isterseniz bakabilirsiniz. 

https://fuldenufacik.blogspot.com.tr/2017/01/sehrin-delikanls-kutudaki-son-kibrit.html

Chelsea Cain Tek Tekme: April Yayıncılık tarafından ocak ayında yollanan bir kitap ile karşınızdayım. Dövüş Kulübü yazarı Chuck Palahniuk'un da olumlu yorumunu okuyunca listeye hemen ekledim.

Ahmet Batman Gökyüzüne Not: Destek Yayınları tarafından yollanan bir kitap ile karşınızdayım. Ahmet Batman Türkiye'de sevilen yazarlardan biri. Benim de kendisinden okuyacağım ilk kitabı olacak. Bakalım beni neler bekliyor?

Dr. Elizabeth Lombardo Kendini Aş!: Kişisel gelişim kitaplarını okumayı seviyorum. Benim için önemli olan bu Kişisel Gelişim kitaplarının benim hayatımda etkili olması gerekir. Mükemmeliyetçilik ile ilgili bu kitap bakalım nasılmış?

Not: Önceden okuduğum Kişisel Gelişim ile ilgili kitapların yorumlarının linkini bırakıyorum isterseniz bakabilirsiniz. 

https://fuldenufacik.blogspot.com.tr/2017/08/munim-sekman-her-sey-seninle-baslar.html

https://fuldenufacik.blogspot.com.tr/2016/06/dr-brene-brown-mukemmel-olmamann.html

Sadık Hidayet Kör Baykuş: Etkinlik kitaplarının birisi ile karşınızdayım. Bu kitabı 1 Şubat'ta okuyacağız. Beraber okuyacağım kişilerin İnstagram hesaplarını yazacağım. Canlarım @bizimmahalleninkitapcisi ve @objektifimdenkitaplar ile okuyacağız.

Muhammet Hasan Kaya "Zeynep" Canımın Acısı: Yazardan okuduğum ikinci kitabı olacak. Okuduğum ilk kitabı Zeynep'ti. İki kitabı da bana yazar yollamıştı. Bu kitap da Zeynep kitabının devamı diye biliyorum. 

Not: Muhammet Hasan Kaya'dan daha önceden okuduğum kitabının yorumunu linkini aşağıya bırakıyorum isterseniz bakabilirsiniz.

https://fuldenufacik.blogspot.com.tr/2017/09/muhammet-hasan-kaya-zeynep.html

Aslı Karabudak Gri: Kitabın içindeki resimler ile kitabın sizi çekeceğini düşünüyorum. Bu kitabı bana yazar yolladı. Resimlerin kitaptaki olayla bir bütün oluşturacağını düşünüyorum. bakalım beni neler bekliyor?

İsmail Pişer benimle mitoz bölünür müsün?: Öncelikle yazarın bana çok güzel dilekleri bu kitabı yolladığı için çok teşekkür ederim. Kitap öykü türünde yazılmış. (incelediğim kadarıyla.) Bakalım beni neler bekliyor?

Barış Bıçakçı Bizim Büyük Çaresizliğimiz: Yazardan okuyacağım ilk kitap olacak. bu yüzden biraz heyecanlıyım. Bu kitabı da sevgili @altıcizilemeyedegercumleler ile okuyacağız. Bakalım nasılmış?

Şükrü Erbaş kuş uçar kanat ağlar: Şükrü Erbaş'ın o güzel şiirleri ile Pervane kitabıyla tanışmıştım. Canım Makbuş'um da onun söyleyişine gidince imzalı kitabını istemiştim ve sağ olsun bana yolladı. Ben de bu ay okunacaklar listesine eklemek istedim. 

Not: Şükrü Erbaş'tan okuduğum kitaplarının yorumlarının linkini aşağıya bırakıyorum isterseniz bakabilirsiniz. 

https://fuldenufacik.blogspot.com.tr/2017/02/sukru-erbas-pervane.html



You Might Also Like

0 yorum