E. V. Mitchell Kaderin Rengi

21:11:00

Kadere inanır mısınız ? Ya da mucizeye inanır mısınız ? Sizce hayatta mutlu son var mıdır ? 

Kate Worthington 16 yaşında hayatının aşkı dediği Glenn'den hamile kalınca hayatı tamamen değişir. Babası itibarından dolayı bu çocuğu istemez. Kürtaj olması için Kate'i zorlar. Fakat Kate çocuğu doğurmaya karar verir. Bundan dolayı babası da ona Boston'a halasının yanına yollar. Ablası Mia onu ziyarete geldiğinde başlarına bir kaza gelir ve ablası, halası ve bebeği hayatlarını kaybederler. Kate hayatının bu dönemini asla unutamaz. 18 yaşında Glenn'le evlenirler ve bir çok çocuk yapmak isterler. Fakat Kate bir çok düşük yapar ve Glenn de kendini hayatta karşı umutsuz hisseder ve alkolik olur. Kate de acil tıp teknisyenliği yapar. Glenn öldüğünde ise uyuşturucu satıcıları paralarını almak Kate'in peşine düşer. Bu yüzden Kate oradan ayrılır ve kendine Elizabeth adı takarak Kanada'ya gider. 
Burada Alzaymer hastası olan Gladys'e bakmak için Ryan ve üvey kızı Marissa onu işe aldılar. Burada kendini mutlu hissetmeye başladı. Ailesinden görmediği ilgiyi onlarla buldu. Ryan'ın da başına 17 yaşında aşırı alkolden dolayı kaza geçirmiş. Ve en iyi arkadaşı felç geçirdi ve sürücü olan Lisa ise hayatını kaybetti.  
Bir gün Gladys (Marissa'nın babannesi) merdivenlerden düşünce Kate'in sırrı ortaya çıktı. Ve bir gün Marissa'nın ayısı aslında Kate'in ayısı olduğu ortaya çıkınca , Kate, Marissa'nın onun kızı olabileceğine düşünür fakat testin sonucu negatif çıkar. Gerçekten kızı ölmüş müydü? Mucize diye bir şey olduğu Marissa'nın Becky'le tanışmasıyla inanmaya başlıyoruz. Becky Kate'in kızıdır. Ve bu Marissa sayesinde ortaya çıkar. Artık hayatları mutluluk, mucize ve kader sayesinde geçer. Ve hepsi birbirleri için vardır.
"Bazen hayatımızda umutsuzluğun baskın geldiği dönemler olur. Böyle anlarda ihtiyaç duyduğunuz şey, sadece sabırdır. İçinizde büyüyen endişe ile, birinin boğazınızı iki eliyle kavradığını hissetseniz bile, hiçbir şey düşündüğünüz kadar kötü olmayabilir. Belki de hayatınız tam anlamıyla değişmek üzeredir."
"Her yeni gün, bana hala bilimsel bir açıklaması olmayan bir mucize gibi geliyor. Fakat en azından artık, hayatın boşa harcanmaması gereken bir lütuf olduğuna eminim."
"Elinde hala imkan varken her dakikanı iyi değerlendirmelisin."
"Bazen işler olması gereken zamanda olur."
"Kimse geçmişinden tam olarak kurtulamazdı."
"Mutlu sonlara inanır mısınız? Ben inanırım. En dibe battığınızda bile en önemli şeyin inanmaya devam etmek olduğunu öğrendim."
"Hayat bazen acımasız olabiliyor,  hatta insana zaman zaman amaçsız ve hüzünlü gelebiliyor. Ancak bazen de şaşırtıcı bir şekilde, büyük zorluklar sizi hayal bile edemediğiniz yeni bir yola sürekleyebiliyor. Belki de bu yeni yol sizin kaderinizdir. Ve geçmişe, yaşadıklarınıza razı gelip onları affederek, huzur içinde bakarsınız."


You Might Also Like

0 yorum